Zagorelo v stanovanju, tri otroke in enega odraslega odpeljali v bolnišnico

Foto: PGD Celje - Gaberje
Foto: PGD Celje - Gaberje
Zagorelo je zaradi svečk, ki so jih imeli lastniki prižgane v stanovanju.
Oglej si celoten članek

Pri ponedeljkovem požaru v stanovanju v tretjem nadstropju stanovanjskega bloka na Opekarniški ulici v Celju je zaradi vdihovanja ogljikovega dioksida imelo težave 15 ljudi. Tri otroke in eno odraslo osebo, ki je bila v času požara v stanovanju, so odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer so ostali na opazovanju.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Celje, je do požara prišlo zaradi svečk, ki so jih imeli lastniki prižgane v stanovanju. V požaru je bilo stanovanje v celoti uničeno, ogenj je poškodoval še zgornje stanovanje in stopnišče, povzročena gmotna škoda pa je ocenjena na 40.000 evrov.

Kriminalistična preiskava poteka v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

xxx

Prav tako je za 40.000 evrov škode nastalo na tovornem vozilu, ki je zaradi napake na motorju v ponedeljek zagorelo na relaciji Prevorje-Lesično. Vlečno vozilo, ki je prevažalo pelete, je v celoti zagorelo, priklopno pa delno.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta več ur v celoti zaprta.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.