Zagorelo v študentskem domu

Foto: Katja Bone
Foto: Katja Bone
Evakuiranih je bilo vseh 25 študentov.
Oglej si celoten članek

Malo pred drugo uro zjutraj je na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani zagorelo v kuhinji v drugem nadstropju študentskega doma. Do hujšega k sreči ni prišlo, saj so do prihoda gasilcev študenti že sami pogasili ogenj, poročajo na Upravi RS za zaščito in reševanje.

Dim se je iz drugega nadstropja razširil še v tretje, četrto, peto in šesto nadstropje. Gasilci so vseh 25 študentov evakuirali in jih predali reševalcem nujne medicinske pomoči. Ti so jih pregledali zaradi prisotnosti nadihanega ogljikovega monoksida.

Gasilci so preverili pogorišče s toplotno kamero in vsa nadstropja prezračili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:29 20. November 2013.

    K sem bil jaz tam šef ni nikoli nič zagorelo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.