Zagorelo v tovarni Helios

Foto: Bralec Marko
Foto: Bralec Marko
V domžalskem Heliosu je izbruhnil velik požar, ki naj bi že povsem uničil obrat za proizvodnjo emajlov.
Oglej si celoten članek

Požar v Heliosu je pogašen, škoda v obratu lesnih premazov v Količevem, ki je zgorel, pa po prvih ocenah znaša med 500.000 in 600.000 evrov, je povedal predsednik uprave Heliosa Uroš Slavinec. Kot pravi, so v družbi veseli, da se je vse končalo dobro, predvsem zahvaljujoč gasilcem, ki so položaj izredno hitro obvladali.

Slavinec pravi, da današnji požar ne bo vplival na poslovanje in proizvodnjo družbe, saj bodo proizvodnjo lesnih premazov prerazporedili po drugih obratih. Prav tako niso ogrožene dobave kupcem, saj imajo v družbi ustrezne zaloge, je dejal.

V Heliosu je malo po deveti uri zjutraj izbruhnil velik požar, ki je povsem uničil obrat lesnih premazov. Požar naj bi nastal zaradi statične elektrike, v požaru pa se je en delavec lažje poškodoval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:56 30. November 2012.

    Kaj je zdej gorel ? Emajli ali lazure ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.