Zagorelo v zapuščenem objektu

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Okoli ene ure ponoči je zagorelo v zapuščenem objektu na Jesenicah.
Oglej si celoten članek

Zagorel je stari Železarski dom na Cesti Železarjev na Jesenicah. Požar, ki se je razširil v druga nadstropja, so pogasili gasilci GARS Jesenice in PGD Jesenice. Prostore so prelgedali s termo kamero, poroča uprava za zaščito in reševanje. Kot so sporočili s PU Kranj, v požaru ni bil poškodovan nihče.

Kriminalisti so opravili ogled kraja dogodka in na podlagi prvih zbranih obvestil ugotovili, da ne gre za kaznivo dejanje. "Ugotovili so, da je zagorelo v pritličju zapuščenega objekta, ogenj pa se je nato preko navlake razširil v ostale prostore, ki pa niso bili poškodovani," so sporočili iz PU Kranj.

Kriminalisti bodo nadaljevali z zbiranjem obvestil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:52 5. Januar 2014.

    Veliki duvator od jeseniškega župana,je za tale propadajoči objekt že dobil veliko ČRNO PIKO od RTV SLO pred leti.Obnova ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.