Kriminalisti na delu, ni še jasno, kdo je kriv

Foto: Sobotainfo.com Požar v Ljutomeru Foto: Sobotainfo.com Goreči vozili v Ljutomeru Foto: Sobotainfo.com Goreče vozilo v Ljutomeru
Kriminalisti še ugotavljajo, kako je prišlo do požiga.
Oglej si celoten članek

Policija je bila danes obveščena o požaru dveh kombijev in priklopnega vozila na parkirišču v bližini avtobusne postaje v Ljutomeru.

Ljutomer V Ljutomeru akcijo začeli gasilci, končali pa specialci

"Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do požara dveh tovornih vozil (Tranzit, letnik 2017 in Renault master Furgon, letnik 2011) ter priklopnega vozila Lamberet," je pojasnila Suzana Rauš iz PU Murska Sobota. "Obe vozili sta imelivgrajeni hladilni agregat."

Foto: Sobotainfo.com Goreče vozilo v Ljutomeru

V bližini požara je bil tudi kovinski kontejner, v katerem je bil viden sumljiv predmet. "Na kraj so prišli bombni tehniki, ki so ugotovili, da je predmet doma narejena zažigalna naprava (namenjena za kurjavo) in ni nevaren," so še pojasnili pri PU Murska Sobota.

xxx

Kriminalisti še naprej zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari storjene s požigom.

Materialna škoda po prvih ugotovitvah je med 60.000 in 70.000 evrov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.