Zagovor pred poslanci

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Afera Podpisi. Prva interpelacija v tem mandatu.
Oglej si celoten članek

Pod interpelacijo proti ministru za notranje zadeve Vinku Gorenaku, ki jo bo danes vložila Pozitivna Slovenija, se bodo po naših informacijah podpisali samo poslanci njihove stranke, saj podpore pri drugih poslanskih skupinah za zdaj niso iskali.

Za interpelacijo so se odločili, ker naj bi se Gorenak na sestanku z njimi v nasprotju s predsednikom državnega zbora Gregorjem Virantom »zapletal v kontradiktornosti in izogibal odgovorom ter nizal prazne floskule«. Z ministrstva so že sporočili, da Gorenak interpelacijo »ocenjuje kot priložnost, da izčrpno pojasni svoje argumente«.

Napoved je iz koalicijskih vrst komentiral le Karl Erjavec. Dejal je, da je neutemeljena, saj še noben organ ni ugotovil odgovornosti Gorenaka za izginule podpise.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:17 19. November 2012.

    Saj Erjavec še nikoli ni zdržal do konca.

  • 11:07 19. November 2012.

    Erjavec je v prejšnjem mandatu izpdel iz vladne ekipe, se zato izdatno maščeval, pa klub temu ostal brezposeln. To se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.