Zagovornik osumljenca za uboj Gašperja Tiča uspel s pritožbo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zagovornik osumljenca za uboj igralca in režiserja Gašperja Tiča je po poročanju STA uspel s pritožbo na obtožnico.
Oglej si celoten članek

Gorazd Fišer, zagovornik 20-letnika, ki je osumljen uboja igralca Gašperja Tiča, je potrdil, da je uspel s pritožbo na obtožnico in da je zadeva vrnjena v preiskavo. Na tožilstvu so za STA pojasnili, da zunajobravnavni senat ljubljanskega okrožnega sodišča zahteva dopolnitev preiskave z imenovanjem izvedenca psihiatrične stroke za oceno obtoženega.

Osumljenec je sicer v priporu od 20. junija.
 
Ljubljanski policisti so mrtvega igralca našli 18. junija zjutraj v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Po navedbah policije sta se Tič in osumljenec poznala že prej. Ko sta zapustila ljubljanski lokal, sta šla v stanovanje, kjer je prišlo do spora. Med prepirom je 20-letnik večkrat z ostrim predmetom zabodel igralca, ki je zaradi izkrvavitve na kraju umrl.
 
Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.