Zagreb glavni v Ljubljani

Foto: Žurnal24 V Ljubljani lahko opazite jumbo plakate, da je Zagreb najbolj cool mesto tega po
Jumbo plakati. Ljubljana Zagrebu ne bo odgovorila s podobno akcijo.
Oglej si celoten članek

Ljubljano so v zadnjem času preplavili jumbo plakati, na katerih se Zagreb oglašuje kot najbolj cool mesto tega poletja. Po odgovorih zavoda Turizem Ljubljana lahko sklepamo, da župan Zoran Janković ne bo vrnil udarca svojemu zagrebškemu kolegu Milanu Bandiću in v Zagrebu na jumbo plakatih ne bo vabil s svojim sloganom, da je Ljubljana najlepše mesto na svetu.

O stroških nič
Promocija.
Ljubljana se oglašuje na trgih, s katerimi je neposredno povezana z letalsko linijo, prek organizatorjev potovanj z avtobusi iz bližnjih trgov, evropskih organizatorjev počitnic, katalogov, vodičev itd., so sporočili iz zavoda Turizem Ljubljana. Koliko to stane na leto, niso povedali.

Delujejo dolgoročno
Zakaj tega ne bodo storili, na Mestni občini Ljubljana (MOL) in Turizmu Ljubljana niso odgovorili. Verica Leskovar, vodja promocije in pospeševanja prodaje v zavodu, je povedala, da je njihovo “delovanje na hrvaškem trgu dolgoročno”.

Dnevi Slovenije v Zagrebu
Dodala je, da so maja potekali dnevi Slovenije v Zagrebu, da so jeseni izvedli delavnico s hrvaškimi organizatorji za letošnjo turistično sezono, ki jo načrtujejo tudi letos, poleg tega pa sodelujejo s hrvaškimi mediji, ki obveščajo o turističnem in kulturnem dogajanju v Ljubljani. Odgovora na vprašanje, koliko to stane, nismo dobili.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.