Zajec, ki se obnaša kot kokoš

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Finska družina Kuusinen ima doma zajca, ki se vede kot kokoš. Osemmesečni zajec Otto sedi na jajcih, brska za hrano po kokošnjaku in počiva na gredi z ostalimi kokošmi.
Oglej si celoten članek

Družina je zmedenega zajca dobila kot darilo, ko je od ene od finskih farm kupila devet kokoši in petelina, poroča makedonska tiskovna agencija Mia.

Kot pojasnjujejo Kuusinenovi, se Otto ne pusti božati, prav tako ne mara korenja kot večina zajcev. Zajec, ki je celo življenje živel s kokošmi, ima tako raje njihovo hrano in njihov način prehranjevanja. Prav tako Otto rad postopa naokoli kot kokoši.

Sicer pa so ga za svojega vzele tudi kokoši. Skupaj z njimi počiva na gredi, in sicer tudi dejansko pod njihovimi krili.
,

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:59 3. December 2011.

    A misliš, da je zato kaj manj verodostojen?!!

  • 13:58 3. December 2011.

    Dokaz, kakšen vpliv ima vzgoja oz. okolje. To ravno tako velja za človeka, če ne še bolj.

  • 13:36 3. December 2011.

    " ...poroča makedonska tiskovna agencija Mia."<br />Že spet!<br />Dogodek na finskem povzemate po neki balkanski tiskovmi agemciji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.