Zakaj ne kupiti Applove ure

Foto: Apple
Foto: Apple
V i100 from The Independent navajajo pet razlogov, zakaj si Applove ure morda ne boste več želeli.
Oglej si celoten članek

Ta teden je Apple izdal zadnje podrobnosti o uri Apple Watch, ki bo v prodaji aprila. Applova ura prihaja v treh različicah – Watch, Sport in Edition – uporabniki pa lahko izbirajo med zaslonom velikim 38 ali 42 milimetrov. Izbirali bomo lahko v šestih različnih barvah.

V i100 from The Independent pa navajajo pet razlogov, zakaj si Applove ure morda ne boste več želeli.

Povezana je z iPhonom

Da bi na uri izkoristili vse možnosti uporabe, morate imeti tudi iPhone 5, 6 ali 6+. Če nimate enega od omenjenih modelov, je skoraj brez smisla, da si omislite uro.

Ni večna

Applova ura lahko služi kot statusni simbol, s starostjo bo njena vrednost hitro padla. Tako ta ura ne bo brezčasna, kot so nekateri drugi klasični modeli ur. Zastarela bo v trenutku, ko bomo lahko kupili nov model Applove ure.

Baterija

Ker ima zaslon visoko ločljivost, bo baterija v uri zdržala okoli 18 ur. Če jo boste veliko uporabljali, se bo ta čas morda še skrajšal. Za polnjenje ure boste potrebovali čisto nov polnilec, ki se razlikuje od polnilca za pametni telefon ali računalnik. Tako boste morali s seboj nositi polnilec, ali pa bo ura na daljših izletih ugasnila.

Ni poceni

Začetna cena ure bo v Veliki Britaniji 299 funtov, kar je okoli 415 evrov. Za najboljšo različico boste odšteli tudi 18.800 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.