Žal jim je, da so za odgovor rabili 64 dni. O ključnih vprašanjih pa tišina.

Foto: Na Škaluc
Foto: Na Škaluc
Včeraj smo objavili zgodbo turističnega posestva Na Škaluc, ki je ministrstvo zaprosilo za postavitev table v bližnjem naselju Šentrupert, da bi turisti lažje našli pot do njih. Po več kot 24 urah so na naša vprašanja vendarle odgovorili z ministrstva za infrastrukturo oziroma direkcije za infrastrukturo, njihovi odgovori pa so, milo rečeno, smešni.
Oglej si celoten članek

Valerija Hrastelj, lastnica turističnega posestva Na Škaluc, je želela ob državni cesti postaviti tablo, ki bi ljudi usmerjala k njihovem posestvu. Zgodbo smo podrobno opisali včeraj.

Na številna vprašanja, ki smo jih včeraj zastavili direkciji, so po več kot 24 urah vendarle odgovorili. Njihov odgovor je skrajno nenavaden.

Ne odgovarjajo namreč na vprašanja, zakaj je za postavitev table potreben elaborat, ki bi po ocenah Hrasteljeve stal okoli deset tisočakov, pač pa se le opravičujejo, da so za odgovor lastnici turističnega posestva potrebovali 64 dni.

"Zaradi velikega števila zahtevkov s strani občanov trenutno prihaja do časovnega zamika pri posredovanju informacij, tako je bilo Posestvo Na Škaluc obveščeno o postopku in dokumentaciji za postavitev lamelne table ob državni cesti 3. marca, za kar se jim iskreno opravičujemo," so zapisali in dodali, da so postopek poenostavili, delo pa organizirali tako, da bodo v čim krajšem času rešili več vlog državljanov.

david.jug@zurnal24.si

 

Spodaj si lahko preberete odgovor direkcije za infrastrukturo v celoti: 

V nadaljevanju vam posredujemo pisno pojasnilo glede postavitve usmerjevalnih lamel za Posestvo Na Škaluc. Posestvo Na Škaluc se je na Direkcijo RS za infrastrukturo obrnilo z e-pošto 9. januarja 2017, poizvedovalo je o postopku pridobitve usmerjevalne table do turistične kmetije. Vsa e-pošta, vloge, vprašanja, zahteve po informacijah se na direkciji zavedejo in jih obravnavamo po vrstnem redu. Zaradi velikega števila zahtevkov s strani občanov trenutno prihaja do časovnega zamika pri posredovanju informacij, tako je bilo Posestvo Na Škaluc obveščeno o postopku in dokumentaciji za postavitev lamelne table ob državni cesti 3. marca, za kar se jim iskreno opravičujemo. Da v prihodnje do tega ne bi več prihajalo, bomo postopek poenostavili, naše delo pa smo že organizirali tako, da bomo lahko rešili v čim krajšem času več vlog, pobud in vprašanj ljudi, ki nam vsak dan pišejo.

Lep pozdrav, Služba za odnose z javnostmi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:27 8. Marec 2017.

    Meni je tudi žal, da so rabili toliko časa za odgovor.<br />Prav tako m je žal, da sploh obstajajo takšni …

  • 16:21 8. Marec 2017.

    Vedo, da tudi če dobijo plačo brez dela, bodo edino delo morali opraviti na dan volitev, da bodo dali glas …

  • 16:17 8. Marec 2017.

    SPOKAJTE POGREBCI SLOVENIJE. Brez dela dobivate plače od našega denarja. <br />Narod - ali boste še kar naprej spali?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.