Žalec: Šolski avtobus vozil pijan. Na avtobusu sedeli otroci.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V vozilu je bilo šest otrok.
Oglej si celoten članek

V neposredni bližini ene izmed osnovnih šol na območju Policijske postaje Žalec so dopoldne ustavili voznika avtobusa, ki je vozil šest otrok. Odredili so mu preizkus z elektronskim alkotestom, ki je pokazal, da ima voznik 0,38 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. 

Policisti so vozniku izdali plačilni nalog za plačilo 600 evrov globe, 8 kazenskih točk in prepovedali nadaljnjo vožnjo. 

Policisti ob tem vse voznike, še posebej tiste, ki so odgovorni za prevoz otrok, opozarjajo, da alkohol in vožnja nista združljiva. 

dezurni@zurnal24.si

*Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 17:59 8. September 2017.

    Kot da niso vedeli , ko je delal izpit , da je pijanec ! Kot da ga niso videli domačini …

  • 15:14 8. September 2017.

    Kriza na cesti

  • 09:27 8. September 2017.

    avtobusar ARRIVA je pripeljal iz Nemčije stare avtobuse. Najslabši vozijo delavce v Revoz. Pa naj zanikajo, če si upajo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.