Zaletel se je v bankino in prevrnil na streho

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Nesreča se je zgodila v Podlubniku, vozilo je nevozno.
Oglej si celoten članek

Škofjeloški policisti so včeraj popoldan v Podlubniku obravnavali prevrnitev osebnega avtomobila. "Voznika je zaradi neprilagojene hitrosti po trčenju v bankino, prometni znak ter hidrant in se prevrnil na streho," navaja Bojan Kos s PU Kranj. "Vozilo je nevozno. Preizkus alkoholiziranosti je bil negativen."

Proti vozniku poteka prekrškovni postopek. "Pozivamo k upoštevanju prometnih pravil in večjo pozornost na prilagojeno hitrost, varnostno razdaljo ter pravilno vožnjo po cesti," opozarjajo pri PU Kranj. "Bodite pripeti in med vožnjo ne uporabljajte telefona."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:19 25. Marec 2020.

    vsega je kriv kororna virus, zdej se še to dogaja

  • 09:06 25. Marec 2020.

    Vozilo je nevozno - začasno vsaj en norec na cesti manj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.