Na pragu prvega delovnega dne huda nesreča

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Predor Trojane je bil v času nesreče zaprt.
Oglej si celoten članek

Prometno-informacijski center poroča o prometni nesreči, ki se je ponoči ob 23.36 zgodila v predoru Trojane na avtocesti Celje - Ljubljana pri Lukovici. 

"Tovornjak vlačilec se je zaletel v odstavno nišo in nato drsel ob steni predora še okoli dvajset metrov," navajajo pri URSZR. "Intervenirali so gasilci CZR Domžale in PGE Celje, ki so posuli razlite tekočine, odklopili glavno stikalo in kraj zavarovali."

Voznika s hudimi telesnimi poškodbami so prevzeli reševalci ZD Domžale in ga prepeljali v bolnišnico.

Predor Trojane je bil v tem času zaprt za promet.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:14 3. Januar 2018.

    Slovenščine ni več !

  • 10:25 3. Januar 2018.

    Kdo tukaj piše članke?! Voznik s hudimi zdravstvenimi težavami ali poškodbami ali oboje?! Pa da ločil in napačnih sklonov sploh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.