Zaletel se je v skupino otrok

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Hrvaški zdravniki se še bojujejo za življenja treh 15-letnic.
Oglej si celoten članek

V bližini kmetijske šole v Slavonskem Brodu na Hrvaškem se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri so se hudo poškodovala tri 15-letna dekleta. Vanje se je namreč okoli 19. ure z veliko hitrostjo zaletel osebni avtomobil znamke BMW, ki ga je po poročanju hrvaških medijev vozil 19-letnik.

Po navedbah prič je voznik z veliko hitrostjo pridrvel iz smeri kmetijske šole, pri izogibanju vozilu na nasprotnem voznem pasu zapeljal na travnato površino, izgubil nadzor nad vozilom in se zaletel v skupino učencev, ki se je vračala iz šole.

V bolnišnici tudi voznik

Zdravniki bolnišnice v Slavonskem Brodu se po poročanju hrvaških medijev še vedno bojujejo za njihova življenja. V bolnišnici je tudi voznik avtomobila, ki je bil prav tako poškodovan.

Test alkoholiziranosti ni pokazal vinjenosti voznika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:27 26. April 2013.

    Psihotest bi pokazal norost in objestnost.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.