Žalostno in krvavo jutro v Trbovljah

Foto: Pixsell Reševalci
Gasilci so morali čistiti krvavi madež ...
Oglej si celoten članek

"Ob 7.24 je bila na ulici Sallaumines v občini Trbovlje opažena poškodovana oseba," so sporočili z Uprave RS za zaščito in reševanje. Žal je oseba podlegla poškodbam.

Na kraju je bila prisotna nujna medicinska pomoč Trbovlje, policisti Policijske postaje Trbovlje ter gasilci Prostovoljne gasilske enote Trbovlje, ki so odstranili del poškodovane ograje in počistili krvni madež.

Kako je do nesreče prišlo, niso sporočili. Več sledi ...

Tragično Novo v primeru smrti v Trbovljah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:24 5. November 2017.

    Trbovlje in francoski Sallaumines sta že 49 let pobrateni mesti. Za take pobratene dvojice mest je značilna izmenjava ulic v …

  • 11:03 5. November 2017.

    trbovci pa kje ste dobili to ime ,ceste ulice pa to .kdo je ta suoull?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.