Zalotila ga je pri dejanju, a je vseeno pobegnil

Foto: Profimedia
Sredi Ljubljane se je zgodila drzna tatvina. Policisti iščejo storilca.
Oglej si celoten članek

V torek okoli 11.30 je bila policija obveščena o drzni tavini v centru mesta Ljubljana. Za zdaj še neznani storilec je stopil za hrbet oškodovanke, ki je čakala prevoz, odprl zadrgo na nahrbtniku in iz nje odtujil denarnico.  

Oškodovanka je neznanca pri tem zalotila, vendar mu je uspelo s kraja pobegniti. Povzročil je za okoli 100 evrov materialne škode.

Policija še išče neznanega storilca. Gre za moškega, visokega okoli 170 centimetrov, srednje postave. Oblečen je bil v črna oblačila, nosil je kapo in čez obraz črno masko z izrezom za oči.

Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev neznanega storilca in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.