Zamaskiran ropar s pištolo grozil prodajalki

Sredi dneva je neznanec oropal trafiko v Mariboru. Prodajalki je zagrozil s pištolo in zahteval denar.
Oglej si celoten članek

Nekaj minut pred 13. uri je neznanec vstopil v trafiko na ulici Moše Pijada v Mariboru; prodajalki je zagrozil s pištolo in zahteval denar, ki mu ga je tudi izročila. Po dejanju je ropar z denarjem peš zbežal proti Valvasorjevi ulici. "Koliko denarja je odnesel, zaradi interesa preiskave ne moremo razkriti," pove Miran Šadl z mariborske policije. Dodaja, da med ropom ni bil nihče telesno poškodovan.

Ropar je glede na opis v policijskem sporočilu visok okrog 165 do 170 centimetrov, oblečen v modro bundo, ki ima na sprednji in bočnih straneh svetlejši vzorec, na glavi je imel kapo s ščitnikom, zamaskiran je bil s temnejšo tkanino, govoril je srbo-hrvaško.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedela o roparju, da to sporoči na telefonsko številko policije 113 ali na anonimni telefon 080/1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.