Zamaskirana storilca kradla pošto iz nabiralnika

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična
Grosupeljski policisti so zalotili dva zamaskirana storilca, ki sta vlomila v poštni nabiralnik v Grosuplju.
Oglej si celoten članek

Policisti so včeraj zvečer obveščeni pri vlomu v poštni nabiralnik v Grosuplju zalotili dva zamaskirana storilca, ki sta zbežala s kraja. V neposredni bližini kraja so prijeli 28- in 21-letnega osumljenca, ki sta pri sebi imela odtujeno pošto in vlomilsko orodje. 

Zoper oba bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo. Prav tako bodo policisti za oba osumljenca podali predlog za uvedbo postopka o prekršku pristojnemu prekrškovnemu organu zaradi kršitve vladnega odloka o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.