Zanemarjena avtobusna postaja kazi

Foto: Žurnal24 “Strinjam se, da moramo avtobusno postajo obnoviti, čeprav ni bistveno slabša od
Črna pika. Občina družbi Avrigo z odločbo naložila vzdrževalna dela na neurejeni avtobusni postaji.
Oglej si celoten članek

Občina Postojna je novogoriški družbi Avrigo z odločbo naložila izvedbo več vzdrževalnih del na zunanjosti objekta, peronih in drugih površinah avtobusne postaje, ki s svojo neurejenostjo že dlje časa kazi mesto, še zlasti ker leži tik ob glavni ulici.

To ji je omogočil decembra sprejeti odlok o določitvi objektov za izvedbo vzdrževalnih del v središču Postojne. Lastnik mora dela opraviti do konca julija, sicer jih bo na njegove stroške izvedla občina. “Lastnik se je odzval s pritožbo, pritožbeni postopek pa še traja,” so nam povedali na občini.

Že lep čas se zavedamo, da je treba to urediti. Tega ne zanikam, vendar pa avtobusna postaja v Postojni ni nič bolj problematična kot ljubljanska in še marsikatera v Sloveniji,” je odgovoril Aleš Hrast, direktor Avriga. Povedal je, da se bodo kljub odločbi z občino še naprej pogovarjali o možnih rešitvah, ena od teh je delna prodaja.

Poleg tega želi občina na delu avtobusne postaje urediti parkirne prostore. Da se tudi o tem še dogovarjajo, sta potrdila tako Hrast kot 
občina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.