Zanima jih, kdo je kriv za zaostanke

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nadzor. Vsi državni organi morajo vladi Janeza Janša poročati o tem, kako delajo javni uslužbenci.
Oglej si celoten članek

Poročila. Vlada Janeza Janše po naših informacijah od vseh ministrstev in državnih organov zahteva poročila o tem, kako hitro rešujejo upravne postopke, za katere so odgovorni.

Dopis s preglednico

Generalni sekretariat vlade naj bi tako pred dnevi na vsa ministrstva poslal posebna navodila, kako zbrati podatke o zaostankih, ki so se pri vodenju postopkov nakopičili posameznim javnim uslužbencem. Ministrstva so nato vsem državnim organom, ki spadajo pod njihovo pristojnost, posredovala posebne preglednice. V te so morali nadrejeni menda vpisati nerešene in rešene postopke vsakega posameznega uslužbenca državnega organa. Ministrstva pa naj bi dala svojim organom za ta poročila na voljo različen čas, in sicer od dveh dni do enega tedna. Neuradno naj bi ministrstva in vlada do tega trenutka prejeli že večino poročil o delu 
javnih uslužbencev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.