Zanimali so se za posel z Adrio Airways

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Biznis. Skupina indonezijskih poslovnežev na obisku pri slovenskem letalskem prevozniku.
Oglej si celoten članek

“Prišli smo na poslovni obisk v Adrio Airways,” nam je povedala delegacija indonezijskih poslovnežev, ki smo jo srečali v prestolnici. V Adrii obiska niso želeli niti potrditi niti zanikati. “Želja lastnika je, da se do zaključka procesa prodaje družbe ničesar v zvezi s tem ne komentira,” so nam odgovorili na vprašanje, ali so gostje morda v igri za nakup deleža v našem letalskem 
prevozniku.

Naprodaj tri četrtine Adrie

Agencija za upravljanje kapitalskih naložb je v začetku avgusta objavila poziv za zbiranje ponudb za prodajo 74,87-odstotnega deleža v Adrii Airways. Delnice nacionalnega letalskega prevoznika prodajajo nekatere banke in država, ki bi rada v družbi obdržala 25 odstotkov in eno delnico. Interes za nakup delnic je izkazalo več kot deset potencialnih investitorjev, imen pa prodajalci ne želijo razkriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:10 26. September 2012.

    zanimali se za poseli in spizdili...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.