Zanoškar: Kresalova je odločena

Foto: Žurnal24 Tudi podporniki koroške policije so simbolično prižgali sveče. (Foto: Nino Verdn
Ukinitev PU. Neuspešen sestanek župana in Katarine Kresal. Libra ostaja.
Oglej si celoten članek

Matjaž Zanoškar, župan Mestne občine Slovenj Gradec, je včerajšnji sestanek z ministrico za notranje zadeve Katarino Kresal označil za neuspešnega.

Odločila se je, da se projekt izpelje tako, kot je zastavljen, in od tega ne bo odstopala.
Matjaž Zanoškar

"Ne vem, kaj ji je"
Z njo se je sestal, da bi našla skupne poglede na projekt Libra, ki predvideva ukinitev Policijske uprave (PU) Slovenj Gradec. "Ne vem, kaj ji je. Pojasnila mi je, da je ne zanima ne mnenje sindikata ne mnenje županov. Odločila se je, da se izpelje ta projekt tako, kot je zastavljen, in od tega ne bo odstopala," je razočaran po sestanku pojasnil Zanoškar in dodal, da še ne ve, kako bodo župani koroške regije ukrepali dalje.

Foto: Žurnal24 Policisti so prepri%C4%8Dani, da bo z ukinitvijo PU Slovenj Gradec Koro%C5%A1ka

 

Sveče v slovo
Znak žalovanja. Člani policijskega sindikata in preostali podporniki PU Slovenj Gradec so se včeraj zjutraj zbrali pred upravno stavbo. V znak žalovanja in obupa, ker jim grozi ukinitev, so prižgali sveče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.