Zaostritev: policisti temeljiteje nad letala

Foto: SPS Stavka policistov na Brniku Foto: SPS Stavka policistov na Brniku Foto: SPS Stavka policistov na Brniku Foto: SPS Stavka policistov na Brniku Foto: SPS Stavka policistov na Brniku
Policijski sindikat je napovedal zaostritev stavke. Danes po 16. uri bodo na letališču Jožeta Pučnika temeljito pregledali več letal, ki bodo prišla iz neschengenskega območja.
Oglej si celoten članek

Policisti bodo danes zaostrili stavko tudi na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana, in sicer bodo temeljiteje pregledali tri letala, ki bodo k nam priletela iz neschengenskega prostora.

"Tu bo stavka morda najbolj opazna," je napovedal Zoran Petrovič iz Sindikata policistov Slovenije. Priznal je sicer, da zaradi stavke doslej še niso dobili željenega odziva vlade, da pa sta nezadovoljstvo in pripravljenost na stavko na terenu "izredno velika", vlada pa mora vedeti, kaj pomeni to nezadovoljstvo.

"Danes je potekala zaostrena stavka na vseh delovnih mestih v policiji. Tudi na Brniku, kjer so policisti temeljito izvajali mejno kontrolo na vstopu v državo," so sporočili iz sindikata policistov Slovenije.

"Zaenkrat gneče ni"

Na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana so nam povedali, da zaenkrat gneče pri prehodu meje še ni. Je pa že pristalo prvo letalo iz neschengenskega prostora, iz Podgorice. Sledila bodo še letala iz Monastirja in Pristine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:16 17. Maj 2012.

    POLICAJI POČASI VAS IMAMO DAVKOPLAČEVALCI DOVOLJ, ČE SE VAM ZDI, DA IMATE PREMALE PLAČE POJDITE DELATI DRUGAM, POJDITE DELAT V …

  • 15:09 17. Maj 2012.

    KA JE POLIČAJČEK IMAŠ PRIVIDE, BI BILO FAJN, DA TE DELODAJALEC NA PSIHOTESTE POŠLJE, PREGLED BODO TAKO DAVKOPLAČEVALCI PLAČALI.

  • 21:11 16. Maj 2012.

    Mislim, lahko je tebi s super plačo v ministrovem kabinetu. Imaš veliko dela, ko moraš spremljati vse komentarje v medijih. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.