Zapeljal levo in trčil v peško

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neznani voznik je trčil v 16-letno peško.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je ob 00.05 zgodila v Kompolah. V prometni nesreči se je lažje poškodovala 16-letna peška.

Neznani voznik osebnega avtomobila znamke BMW, serije 3, karavan, sive barve, neznanih registrskih številk je vozil po dovozni cesti s parkirnega prostora Športnega društva Kompole proti lokalni cesti Kompole–Opoka. Ko je z vozilom pripeljal v neposredno bližino stanovanjske hiše Kompole 185, je dohitel pešca in peško, ki sta hodila ob levem robu vozišča dovozne ceste. Neznani voznik naj bi zapeljal levo na nasprotno smerno vozišče in s prednjim levim delom vozila trčil v levo nogo peške.

Po trčenju je neznani voznik ustavil na lokalni cesti in nato odpeljal v smeri Kompol. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, v kateri se je lažje poškodovala peška, policija naproša voznika, da pokliče na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje 03/542 64 50 ali na številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.