Zapeljal mimo spuščenih zapornic

Foto: Žurnal24 200 delavcev ima izpolnjene pogoje za upokojitev, a še delajo na SŽ. V dveh leti
Nekaj minut pred tretjo uro zjutraj je je na železniškem prehodu v Vnanjih Goricah vlak trčil v osebno vozilo in ga potiskal po železniški progi. Voznik je še vedno v življenjski nevarnosti.
Oglej si celoten članek

Kot je za zurnal24.si povedala tiskovna predstavnica PU Ljubljana Maja Adlešič se je nesreča zgodila okoli 2.40, ko je 22-letnik iz okolice Ljubljane vozil osebno vozilo znamke Renault clio po Podpeški cesti v naselju Brezovica iz smeri Tržaške ceste proti naselju Vnanje Gorice.

Na zavarovanem prehodu ceste preko železniške proge je z vozilom zapeljal mimo spuščenih polzapornic. Takrat je z njegove desne strani pripeljala tovorna vlakovna kompozicija, ki je trčila v vozilo. Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je vlak osebni avtomobil po progi potiskal še 200 metrov.

22-letnik je ostal ukleščen v vozilu, zato so morali posredovati ljubljanski poklicni gasilci in ga rešiti iz zvite pločevinev nesreči. Utrpel je hude telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Ljubljanski klinični center. V nesreči je nastalo za okoli 3000 evrov materialne škode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.