Zapeljal na nasprotni pas in v drug avto

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
V minuli noči se je zgodilo 16 prometnih nesreč. V 14 je nastala premoženjska škoda, v dveh pa sta se dva človeka lažje telesno poškodovala.
Oglej si celoten članek

Med 124 interventnimi dogodki, v katerih so policisti posredovali v minuli noči, so med drugim obravnavali tudi 16 prometnih nesreč. V 14 je nastala premoženjska škoda, v dveh pa sta se dve osebi lažje telesno poškodovali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana dva voznika, dvema pa so zasegli vozilo, so zapisali na policiji. S Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da so obravnavali eno nesrečo s telesnimi poškodbami. V Zbigovcih je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebni avtomobil. V vozilu slednjega sta se voznik in njegova sopotnica lažje telesno poškodovala, na vozilih pa je nastalo za 5.000 evrov škode.

V Novi Gorici pa so med drugim zabeležili vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je izkoristil odsotnost domačih, pregledal vse prostore in iz spalnice ukradel med 80 in 100 evri gotovine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.