Dve nesreči, dva mrtva v dveh urah!

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Smrtni nesreči na sobotni dan. Med poškodovanimi tudi otrok. Oba povzročitelja zapeljala v levo.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči manjšega tovornega vozila in osebnega avtomobila, ki se je zgodila danes okoli 11.30 na cesti med Sotesko in Dvorom pri Novem mestu, je umrl 46-letni voznik tovornega vozila. Poškodovanega 72-letnega voznika osebnega vozila so reševalci odpeljali v bolnišnico, so sporočili iz Policijske uprave Novo mesto.

Voznik tovornega vozila je vozil iz smeri Dvora proti Soteski, zapeljal na levo smerno vozišče in čelno trčil v avtomobil, ki je pripeljal iz nasprotne smeri. Voznik tovornjaka se je v nesreči tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju.

Čelno v terenski avto

Okoli 13.30 pa je prišlo do hude nesreče tudi na cesti med Črnomljem in Ručetno vasjo, pri kraju Lokve, kjer je umrl 36-letni voznik osebnega avtomobila. V trčenju sta poškodovana tudi voznik drugega vozila in otrok v njegovem vozilu, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Po prvih ugotovitvah novomeških policistov je 36-letni voznik vozil iz smeri Črnomlja proti Ručetni vasi. Pri Lokvah je nenadoma zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v terensko vozilo, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 35-letni voznik. Po silovitem trčenju je 36-letnika vrglo iz vozila, zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

Poškodovanega 35-letnega voznika in otroka v njegovem vozilu so reševalci odpeljali v bolnišnico.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.