Zapeljal s ceste in zgrmel 30 metrov v globino

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Umrl je na kraju.
Oglej si celoten članek

Včeraj, okoli 17. ure, so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o na območju Cerknice, v katerem je umrl 72-letni voznik traktorja.

Ugotovili so, da je moški pri vožnji po gozdni cesti v okolici Zavrha zapeljal s ceste in se prevrnil po strmem pobočju okoli 30 metrov v globino. "Voznik traktorja je na kraju umrl. Policisti so opravili ogled in zbirajo obvestila o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo," so še dodali policisti.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.