Zapeljal s ceste, podrl ograjo in pristal na dvorišču

Foto: Gasilska enota Stara Vrhnika
Foto: Gasilska enota Stara Vrhnika
Nesreča se je zgodila včeraj zvečer.
Oglej si celoten članek

V naselju Pako pri Borovnici se je po podatkih Republiške uprave za zaščito in reševanje včeraj zvečer zgodila prometna nesreča.

"Ob 20.55 je v naselju Pako, občina Borovnica, osebno vozilo zapeljlalo s ceste, podrlo ograjo in pristalo na dvorišču obrnjen na bok," so zapisali pri URSZR. "Gasilci PGD Stara Vrhnika in Borovnica so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator, z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine, vozilo postavili na kolesa ter nudili pomoč pri nalaganju poškodovanega vozila na vozilo avtovleke."

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:40 1. Februar 2019.

    V Borovnici je itak že 0,5 v zraku.........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.