Zapeljal v jarek in umrl

Foto: Bralec Žurnala24
Foto: Bralec Žurnala24
Na lokalni cesti Mengeš–Koseze se je nekaj minut pred poltretjo uro popoldan zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila ena oseba.
Oglej si celoten članek

Voznik osebnega vozila je med vožnjo zapeljal z vozišča in trčil v jarek in umrl na kraju nesreče, pa so za zurnal24.si sporočili iz PU Ljubljana. Policisti sicer nadaljujejo s preverjanjem okoliščin in vzroki prometne nesreče.

Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so predtem zapisali, da je vozilo s ceste zletelo zaradi neprilagojene hitrosti. Voznik pa je trčil v drevo.

Reševalci NMP Domžale so poškodovanega prepeljali v bolnišnico. Gasilci PGD Kamnik so izklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi počistili razlite motorne tekočine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.