Zaplenili dragoceni diamant

Foto: Žurnal24 Moški je skušal policiste prepričati, da je diamant vreden le 50.000 evrov (foto
Nemški cariniki so na letališču v Frankfurtu angolskem potniku zaplenili 86,7-karatni diamant, vreden 2,5 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

38-letni Angolec je s ponarejenim potnim listom priletel iz Namibije, njegov cilj pa je bila Portugalska. Policiste je skušal prepričati, da je imel namen z diamantom kupiti nekaj avtomobilov. Po njegovih besedah je bil diamant vreden 50.000 evrov, a so strokovnjaki kmalu ugotovili, da je vreden veliko več.

Angolca so obtožili za vrsto prekrškov, med katerimi je tudi prepoved trgovanja z dragocenimi kamni, ki prihajajo s področij, na katerih prihaja do oboroženih spopadov.

Moški bo pred sodnika stopil v petek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.