Zapora še vsaj dva meseca

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Dela do začetka šolskega leta ne bodo končana, popolna zapora se je podaljšala do konca oktobra.
Oglej si celoten članek

Popolna zapora Ižanske ceste med križiščem s Peruzzijevo ulico in odcepom za Mateno je podaljšana do predvidoma konca oktobra, čeprav so pričakovali, da bodo dela končana do začetka šolskega leta.

Obvozna trasa linije 19I bo od 2. septembra podaljšana in bo potekala iz Bežigrada (Železna cesta) prek Škofljice do Iške vasi.

Da bi prevoz potekal hitreje, avtobusi linije 19I na obvozu v mestu ne bodo ustavljali na vseh postajališčih, temveč samo na postajah Drama, Pošta oziroma Konzorcij, Bavarski dvor in Železna cesta. Drugi avtobusi LPP bodo vozili kot doslej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.