Zapora zaradi parade

Foto: Žurnal24 (Foto: )
Maturanti. Na paradi policisti, varnostniki in projekt 18 je zakon.
Oglej si celoten članek

Ljubljana. Zaradi Maturantske parade bo danes od 11.00 do 13.30 na delu od Gosposvetske do Erjavčeve ceste popolna zapora Slovenske ceste.

Med prihodom maturantov z Gospodarskega razstavišča (od 10.40 do 11.00) bodo v križiščih Slovenske s Tivolsko cesto, Trdinovo in Tavčarjevo ulico ter Gosposvetsko cesto še zapore z zložljivimi ograjami. Na paradi bodo navzoči policisti in varnostne službe organizatorja, so povedali na Mestni občini Ljubljana. Mestni avtobusi na linijah 1, 2, 3, 6, 8, 9, 11, 14, 19, 20 in 23 bodo imeli med prireditvijo obvoz po Bleiweisovi cesti.

Na prizorišču bodo danes tudi predstavniki projekta 18 je zakon, ki želijo normalizirati z zakonom predpisano preverjanje polnoletnosti pri nakupu alkoholnih pijač. Projekt izvaja center za socialno psihologijo na fakulteti za družbene vede, s svojimi materiali pa želijo opremiti prodajna mesta, na katerih mladi kupujejo alkoholne pijače.

Doseči želimo, da bi postalo pregledovanje osebnih dokumentov za vse, ki želijo kupiti oziroma naročiti alkohol, samoumevno in dosledno,” so povedali in dodali, da bi s tem lahko zavirali tvegano in škodljivo pitje alkohola med srednješolci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.