Zapore ne bo več

Foto: Žurnal24 Zaporo prometa na Cesti na Brdo zaradi obnovitvenih del bodo odstranili danes. (
Cesta na Brdo. Slabo leto trajajoča obnova vodovoda in kanalizacije je končana.
Oglej si celoten članek

Danes bodo končali dela na Cesti na Brdo, ukinili bodo tudi cestno zaporo, so povedali v Javnem holdingu Ljubljana (JHL). Obnovo vodovoda in kanalizacije v osmih fazah je podjetje Prenova Gradbenik začelo pred slabim letom, v tem času pa je za promet veljal obvoz.

Nadaljevanje leta 2012
Oglasili so se nekateri okoliški stanovalci, ki so zaključek del pričakovali 10. oktobra. Na vprašanje, zakaj zamuda, so v JHL odgovorili, da je pogodbeni rok za zaključek 25. oktober. Na spletni strani Mestne občine Ljubljana (MOL) je sicer zapisano, da naj bi zadnja cestna zapora zaradi del trajala do 6. oktobra, nato pa so jo podaljšali še do danes.

Skupni stroški obnove vodovoda, kanalizacije in meteorne kanalizacije znašajo slabe tri milijone evrov. Leta 2012 je predvidena še obnova kanalizacije in vodovoda do križišča s tehnološkim parkom, so povedali na MOL.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.