Zaporniki posiljevali 14-letnico

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Braziliji so zaporniki štiri dni posiljevali 14-letnico. Uspelo ji je zbežati. Ne gre za prvi primer.
Oglej si celoten članek

Brazilski zaporniki so pretepli in omamili 14-letnico ter jo odvlekli v zapor, kjer so jo štiri dni posiljevali. V soboto ji je uspelo pobegniti in vse skupaj povedati pazniku, ki jo je odpeljal na policijo.

Deklico naj bi po besedah šefa policije Fabia Amazonasa nekdo izmed zapornikom pripeljal z namenom prostituiranja in zaslužka."Povedala je, da jo je zlorabilo več zapornikov. Na srečo ji je uspelo pobegniti."

Gre za polodprti zapor, obdan z gozdom in brez ograje. Zaporniki lahko čez dan zapor zapustijo, varnostni ukrepi ob vrnitvi pa niso ustrezni. Na omenjeni problem so že večkrat opozorili pristojni, ki se zavzemajo, da bi zapor obdajal zid, ki bi onemogočal podobna dejanja. Policijska preiskava še poteka, zaradi službe pa je že ostalo 18 paznikov in skrbnik zapora, piše Daily Mail.

To ni prvi primer zlorabe najstnic v brazilskih zaporih. Leta 2007 je 15-letnico en mesec zlorabljalo 21 zapornikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.