Zapornikom morali nuditi pomoč

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zagorelo je v prostorih Zavoda za prestajanje kazni zapora in prevzgojnega doma v Celju.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo celjski policisti je nekaj minut po 16. uri zagorelo v tamkajšnjih zaporih; nekaj zapornikov se je nadihalo dima, reševalci so jim nudili prvo pomoč. Hujše poškodovan naj ne bi bil nihče.

Gasilci so požar že pogasili, nato je sledilo obvezno zračenje prostorov. Zakaj je zagorelo, polcisti še ne vedno, v teku je že preiskava.

V celjskih zaporih so zaprti obsojenci, priporniki in pripornice teer mladoletniki, obsojeni na mladoletniški zapor. Trenutno je v prostorih 98 takšnih oseb.

Nova tehnologija Takšne nove 3D "oči" boste srečevali na cestah

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.