Zaposlitev za 94 sodelavcev

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Elektro Maribor išče 94 novih sodelavcev. Za območje Štajerske in Pomurja, ki se sooča z visoko brezposelnostjo, je razpis velikega pomena.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz družbe Elektro Maribor, bodo za realizacijo načrtovanega delovnega procesa investicijsko gradbenih del zaposlili 94 sodelavcev za določen čas v obdobju od aprila do decembra letošnjega leta. Z razpisom iščejo 55 monterjev, 14 voznikov strojnikov, enega tesarja, dva zidarja in 22 pomožnih delavcev.

Nove sodelavce bodo zaposlili na območnih in storitvenih enotah Elektra Maribor, in sicer v Mariboru, Slovenski Bistrici, Ptuju, Gornji Radgoni, Murski Soboti in Ljutomeru. Vloge zbirajo do vključno 29. februarja.

Trenutno je v družbi Elektro Maribor zaposlenih 769 delavcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.