Zaprli ulico, ker je 47-letnik grozil z razstrelitvijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policija je včeraj zvečer na Reki zaprla Ulico Lipa in na njej prepovedala kakršnokoli gibanje. Razlog: v enem izmed stanovanj moški grozi, da bo razstrelil bombo. Umiriti si ga uspeli šele danes zjutraj.
Oglej si celoten članek

Policija je bila o tem, da nekdo grozi z razstrelitvijo bombe, obveščena včeraj zvečer po telefonu. Policisti so takoj odhiteli na kraj in ulico zaprli za promet, piše Novi list. Ugotovili so, da se je v enega izmed bivalnih zabojnikov zaprl moški. Grozil je, da bo aktiviral eksplozivno telo in se ubil. Na kraj so prišli tudi gasilci in zdravniki.

Zaradi varnosti so policisti ulico zaprli. Pregovarjanje z razgretežem je trajalo celo noč i n se je končalo danes ob 8.30, piše 24sata.

Policija je 47-letnika priprla.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.