Zaprt čakal na policiste

Foto: Žurnal24 Vlomilcu se kraja v Agisklimi ni posrečila. (Foto: Anže Petkovšek)
Po alarmnem sporočilu iz podjetje Agisklima na Ptuju je varnostnik fizično zaprl stavbo. Vlomilec je zaprt v poslopju moral počakati na policijo.
Oglej si celoten članek

V petek ob 18:35 je operater v varnostno nadzornem centru Sintala prejel alarmno sporocilo s protivlomnega sistema podjetja Agisklima na Ptuju, so sporočili s Sintala.

Na objekt je napotil interventa, ki je opazil razbito okno in ugotovilm, da se v stavbi nahaja vlomilec, zato je objekt fizicno zavaroval in vlomilcu onemogocil izstop.

V skupni akciji s policijo so nepridiprava ujeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.