Zaprta pomurska avtocesta

Foto: PIC
Foto: PIC
Na pomurski avtocesti sta se za izvozom Turnišče zgodili prometni nesreči, zaradi katerih so zaprli avtocesto v smeri Lendave.
Oglej si celoten članek

Na Policijski upravi (PU) Murska Sobota so za STA povedali, da bo avtocesta zaprta predvidoma še vsaj dve uri, nesreči pa naj ne bi bili hujše narave.

Promet preusmerjajo

Po navedbah PU Murska Sobota sta se zgodili dve ločeni prometni nesreči. Najprej sta trčila osebno in tovorno vozilo, sledila pa je nesreča, v kateri je tovorno vozilo zapeljalo v steber nadvoza. Zaradi nesreč in zaprtja avtoceste so nastali zastoji. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

Zaradi piva in cvetja zaprta regionalna cesta

Zaradi prireditve bosta do 5. ure zjutraj zaprti regionalna cesta Laško - Breze - Šentjur, v Laškem na Trubarjevem Nabrežju in glavna cesta Celje - Laško - Zidani most, pri Laškem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.