Zaprte ambulante, krivo naj bi bilo druženje v skupnih prostorih

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
ZD Litija: Zaradi okužbe z novim koronavirusom pri zaposleni osebi v zobozdravstveni dejavnosti, celotnemu kolektivu odrejena karantena.
Oglej si celoten članek

V Zdravstvenem domu Litija so zaprte vse zobozdravstvene ambulante. Na spletni strani doma obveščajo, da je" zaradi okužbe z novim koronavirusom pri zaposleni osebi v zobozdravstveni dejavnosti, celotnemu kolektivu odrejena karantena."

Pacienti omenjenih zobozdravstvenih timov se lahko zdaj obrnejo koncesionarje, vendar le za nujne primere, sicer so ambulante v zdravstvenem domu zaprte do preklica.

Uradnega pojasnila v ZD Litija niso podali, neuradno naj bi po poročanju Radio Slovenija zaprtju botroval stik z okuženo osebo ob neformalnem, "sicer prepovedanem druženju v skupnih prostorih zdravstvenega doma, brez upoštevanja osnovnih priporočil za preprečevanje covid-19." 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:41 17. Januar 2021.

    Same negativne novuce.

  • 21:13 13. Januar 2021.

    A niso vladniki trdili, da je največ okužb zidanicah??? Halo, Kacin???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.