Zapušča Simobil in Slovenijo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Dejan Turk zapušča Simobil in Slovenijo. 1. marca bo prevzel vodenje Simobilove sestrske družbe Vip mobile v Srbiji, ki ima dva milijona uporabnikov.
Oglej si celoten članek

Kdo bo prevzel vodenje Simobila po marcu, še ni znano; če lastniki ne bodo pravočasno našli Turkovega naslednika, naj bi vodenje našega drugega največjega mobilnega operaterja menda začasno prevzel člane uprave za finance Boštjan Škufca Zaveršek. V upravi pa ostaja tudi Ulrich Rokita, član uprave za tehniko.

Turk je bil od leta 1998 glavni direktor McDonald'sa Slovenija, leto kasneje pa še celotne mreže restavracij v Sloveniji in Hrvaški. Leta 2003 je postal generalni direktor Metropolisa Medie, od avgusta 2004 pa je na Simobilu; predsednik uprave je postal marca 2007.

Novega predsednika pa bo moralo najti tudi okrog 1.200 članic in članov Združenja Manager, ki mu predseduje Turk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:41 10. Januar 2014.

    škoda k ne gre mal naše zdravstvo poštimat al pa naše železnce

  • 13:35 10. Januar 2014.

    Ima se za dobrega managerja, samo s simobilom pa mu ravno ni uspevalo tisto kar bi si mogoče sam želel. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.