Zaradi 10 € jo je porinila ob WC

Foto: Žurnal24
Mariborčanko napadla ženska s Hrvaške. Udarci s pestmi in čevlji, nato polivanje z vodo.
Oglej si celoten članek

V soboto okoli 21. ure se je v sanitarijah na Avtobusni postaji Maribor pripetil nekoliko nenavaden napad. 44-letna ženska iz Hrvaške je pristopila do 68-letne ženske iz Maribora, jo odrinila v kabino WC-ja in od nje zahtevala 10 evrov in prstan, ki ga je imela na roki. Mariborčanka ji stvari ni hotela izročiti, zato jo je začela udarjati po glavi, najprej z rokami, nato še s čevljem, vse dokler oškodovanka ni padla po tleh.

Polivala in umivala oškodovanko
Hrvatica ji je vzela denarnico z manjšo vsoto gotovine. Nato je začela oškodovanko polivati in umivati z vodo in čez nekaj časa zapustila sanitarije. Ob polnoči so policisti prijeli 44-letno žensko in jo pridržali. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja ropa bodo zoper njo podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.