Zaradi beračenja so Romuna izgnali iz države

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Ker so ga že štirikrat obravnavali, so ga tokrat za tri leta izgnali iz države.
Oglej si celoten članek

Policisti so v petek ob 12.45 pri eni od trgovin na Betettovi ulici v Ljubljani opazili vsiljivo beračenje državljana Romunije. Ker je bil že štirikrat v zadnjih dveh letih obravnavan za tovrstne prekrške in je obstajala verjetnost, da bo s prekrški nadaljeval, so ga odpeljali k sodniku za prekrške. 

Sodišče ja odredilo izgon iz države za dobo treh let ter odvzem vseh denarnih sredstev, ki so bila pridobljena z beračenjem. Določilo je še, da se sodba izvrši takoj, zato so kršitelja odpeljali na mejni prehod Dolga vas in ga pospremili iz Slovenije. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:05 8. Avgust 2016.

    Nobeden s urcem ne migne , da klošarje odpremijo na domače naslove , od koder so se prtepel v LJ. …

  • 14:24 8. Avgust 2016.

    Ali je nadležno beračenje,pijansko valjanje in uriniranje na Kongresnem trgu kaj bolj dovoljeno ?

  • 13:51 8. Avgust 2016.

    Pa na LJ tržnico in okoliške lokale..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.