Zaradi deževja za sto tisočakov škode

Foto: Žurnal24 main Borut Sajovic
Tržič. Najbolj prizadeto območje od Kovorja proti Podljubelju.
Oglej si celoten članek

Deževje. V Občini Tržič naj bi obilno deževje v zadnjih dneh povzročilo za sto tisoč evrov škode. Ekstremne padavine so prizadele zlasti območje od Kovorja proti Podljubelju, je dejal župan Borut Sajovic.

Voda vdrla v Trifix
Deroča voda je spet načela cesto na Močila, vdrla je v proizvodne prostore Trifixa, prizadet je tudi dom pod Storžičem, so naštevali v Tržiču.

Nastradala komunala

Uradne ocene še nimajo, je pa vsaj 60 odstotkov škode nastalo na komunalni infrastrukturi; poškodovane so tudi gozdne ceste in vodotoki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.