Zaradi gorečega vozila je bil zaprt predor Šentvid

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zaradi gorečega vozila je bil približno dve uri zaprt predor Šentvid. Posledice prometne nesreče so odpravljene.
Oglej si celoten članek

Na gorenjski avtocesti so za ves promet okoli 10.20 ure zaprli predor Šentvid. Posledice nesreče so zdaj odpravljene. Po dosedaj zbranih podatkih ljubljanskih policistov se je izpod pokrova motorja kombiniranega vozila Fiat začelo kaditi, zato je voznik ustavil in pričel gasiti požar. Do prihoda gasilcev mu je pomagal tudi občan, ki se je ustavil.

Zaradi zapore predora so v obeh smereh nastajali zastoji.

Nataša Pučko iz Policijske uprave Ljubljana je navedla, da zaenkrat podatka o morebitnih poškodovanih nimajo. Policisti pa bodo opravili še pregled vozila in o ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.