Zaradi kolesarke nesreča na avtobusu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kolesarka je izvedla nepravilen premik, avtobus se je izogibal trčenju, poškodovala pa se je potnica na njem.
Oglej si celoten članek

V sredo okrog 9. ure se je na Njegoševi cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča. Voznik avtobusa LPP je moral močno zavirati, da se je izognil trčenju s  kolesarko. Kolesarka, oblečena v belo jakno, je peljala iz Njegoševe proti Bohoričevi ulici in pri tem izvedla nepravilni premik. 

Do trčenja med avtobusom in kolesarko ni prišlo. Zaradi zaviranja je na avtobus padla potnica in se lažje poškodovala. 

Policija prosi kolesarko, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, javni na najbližji policijski postaji oziroma pokliče na Postajo prometne policije Ljubljana (01 583 88 20) ali na številko 113. Enako naprošajo vse, ki bi imeli kakršne koli podatke o nesreči.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.