Zaradi krompirja več policistov na cesti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neznanci so z njiv pokradli več deset kilogramov krompirja. Policisti bodo zato več na terenu.
Oglej si celoten članek

Policisti v Šentjerneju, Krškem in Novem mestu so od petka do ponedeljka obravnavali osem primerov tatvin poljščin. Oškodovanci so v popoldanskih in večernih urah ugotovili, da so jim neznanci iz njih ukradli po nekaj deset kilogramov krompirja. 

V Mihovici je ostalo pri poskusu, saj so domači in policisti storilce pregnali.

Kot odziv na pojav bo v popoldanskem in večernem času na terenu več policistov. Gre za sezonski pojav, s katerim se policisti na tem območju soočajo vsako leto in o katerem smo že pisali. Tatvine se večinoma dogajajo na njivah in ne na vrtovih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 23:33 5. Julij 2016.

    Ne seri s tvojo butasto propagando. Pa še napiš da si mu dala zato ti je finančno pomagal.

  • 23:31 5. Julij 2016.

    Čas je že, da pridelovalcem poljščin dovolijo posedovanje lahkega pehotnega orožja. Ali vsaj kakšne mine, da jo zakopljejo med krompir.

  • 19:27 5. Julij 2016.

    ali pa si ga naterasi naredite, ce jo imate. vsaka hisa jo ima. ce ste pa v bloku pa na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.