Zaradi ljubosumja ga je napadel z nožem

Novomeški policisti so v petek zvečer prejeli klic, da so v novomeški bolnišnici oskrbeli moškega, ki ga je nekdo poškodoval z nožem.
Oglej si celoten članek

Do spora med dvema moškima je prišlo v okolici Žužemberka; policisti so ugotovili, da je kri zavrela med 51- in 52-letnim moškim, ki sta se sprla zaradi ljubosumja.

»51-letni osumljenec naj bi oškodovanca napadel z nožem, ga poškodoval in poskušal ubiti. Poškodovani 51-letni moški je pred napadalcem uspel pobegniti in poiskati zdravniško pomoč. Kriminalisti so 51-letnega osumljenca izsledili, mu odvzeli prostost in ga pridržali. Zaradi poskusa uboja ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo,« je pri tem sporočila predstavnica za odnose z javnostmi na novomeški policijski upravi Alenka Drenik. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:52 24. Marec 2015.

    Vse za pi..čko

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.